Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 20, 2011

bubble talk

hai.
dalam mood yang merudum Jaja buat ini.
sebab mereka ini sangat comel!

bubble talk!
saja untuk prop gambar Jaja nanti.
tengok la time bila sesuai guna.
 
 

  



 terima kasih encik google untuk idea DIY kali ni.
inspired dari bubble talk mini ni.


tapi Jaja nak print sebesar ini!


9 comments:

  1. hai..salam kenal...wa cntik2 props u ea..blh wat photobooth time khwin nnt..=p

    ReplyDelete
  2. hye.. good idea la u nih... :)

    ReplyDelete
  3. lg 1 kte nak tny sis..
    sis print kad kawin yg scroll tue kat jln brunei kan?
    sis ingt x name kedai tue?

    ReplyDelete
  4. boleh tak nak tempah kat kamu utk DIY bubble talk ni utk wedding sy nnti? boleh reply kat email dyana_yaakop@yahoo.com :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...