Followers

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 25, 2010

damask take out box

salam sayang semua :)

tadi kan Jaja tersepak benda ni masa jalan-jalan kat google. lepas tu terus jatuh hati.
Jaja tengok sekarang ni ramai suka masuk door gift pakai take out box atau noodle box.
cantik kan? Jaja suka sangat sebab nampak unik! Jaja saja gatal2 tangan pm price quotation kat satu website ni. dorang ni kilang kertas kot. sape berminat terus pm mereka ye? klik sini 
Jaja tanya if nak order 600 pc brape harga. sangat murah! dorang boleh bagi 60 sen including postage. 

tapi ada berita sedih. encik b tak luluskan. YA TIDAK LULUS!
encik b nak survey dulu kat nilai 3. beli yang ready made. yela2 Jaja tak DIY doorgift. Jaja budak baik ye encik b. tak degil. ikut cakap orang tua :p tapi betul jugak kata encik b. Jaja maybe tak sempat nak DIY doorgift lagi. sebab project DIY Jaja dah berlambak yang pending.

ok sekarang Jaja sedar diri sedikit. akibat kekecewaan Jaja tempek jugak gambar damask take out box yang Jaja idam-idamkan sangat tu. kalaulah Jaja ada 10 tangan. haih ngeri lah pulak!





dengan ini Jaja amanatkan kepada bride-to-be lain untuk meneruskan impian Jaja yang ini.
buh-bye take out box. tunggu orang lain ye DIY kamoo

5 comments:

  1. murah lah tuh rm0.60 utk 600 pieces. tetiba macam berminat lah plak. hehehe... thanks jaja sebab share. nanti nak g usha. ;)

    ReplyDelete
  2. btol jaja...i got quotation from them jgk..but pk2 apa je bnda i leh muatkan dlm box itu...? hmmm..dah ada brg nk letak br leh decide box cmne nk order...

    ReplyDelete
  3. ey..murah juge...tp kalo plus kne DIY deco lagi..almost same je ngn yg da siap design..ke x??
    cikkin pon berminat ngn take out box ni..tp x de idea nk letak ape dlm tu..huhu

    ReplyDelete
  4. amy : try la usya kt website dorang.. mmg ramai gk b2b lain beli cni n diy :)

    willBe.Mrs : kotak tu ada 2 size.. beli yg bigger size kalau byk brg nk sumbat.. hehe.. tp mesti decide dulu brg2 doorgift :)

    cikkin : depend gk pada deco apa yg cikkin guna.. acty, mmg lebih kurang sama cume unik la coz custom made :)

    ReplyDelete
  5. drg quote kat i RM 0.70 per piece.

    then ade 2 size keee?
    apsal tak tau nih?

    takpe...bler pm drg balik.
    tq very much ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...